Σκαλες

Εσωτερικές Ξύλινες Σκάλες

Εσωτερικές Ξύλινες Σκάλες

Η τεχνογνωσία κατασκευής της σκάλας ήρθε σε μας πριν 40 χρόνια, όταν ο ντόπιος μάστορας της εποχής μας εμπιστεύτηκε τις γνώσεις του.  

Από τότε έχουμε κατασκευάσει μεγάλο αριθμό σκαλών, εκσυγχρονίζοντας την τεχνοτροπία, βασισμένοι όμως πάντα στην αλάνθαστη εμπειρία των γηραιότερων, γιατί η κατασκευή της σκάλας αποτελούσε και αποτελεί μια διαδικασία περίπλοκη και εξαρτώμενη από παραμέτρους που αφορούν το χώρο, τις κλιματολογικές συνθήκες αλλά και το προσωπικό γούστο του πελάτη.

Εμείς λοιπόν πλέον, έχοντας αναπτύξει και εκσυγχρονίσει την κατασκευή αυτή εγγυόμαστε πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Λαμβάνουμε υπόψη την αρχιτεκτονική του οικήματος, τη μελλοντική του διακόσμηση, επιλέγουμε την κατάλληλη σκάλα (κρεμαστή, κυκλική, επενδυμένη σε μπετό, με γωνία, με κάγκελα) και με την κατάλληλη επιλογή υλικών (επιλεγμένη ξυλεία, κόλλες) σας παραδίδουμε ένα χώρο ζεστό, στον οποίο αρμονικά συνυπάρχουν όλα τα επιμέρους στοιχεία, έτσι ώστε ο χώρος σας να γίνει ο παράδεισός σας.