Ξυλινες Πορτες

Εσωτερικές Πόρτες

Εσωτερικές Πόρτες

Οι εσωτερικές πόρτες που κατασκευάζουμε χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 

  • Σειρά MDF (οικονομική)
  • Σειρά από μασίφ ξυλεία

Αναλυτικά:

  • Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει κατασκευή από MDF, με καπλαμά όλων των τύπων ξύλου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
  • Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει κατασκευή από μασίφ ξυλεία οποιασδήποτε επιλογής σας. Οι μηχανισμοί στήριξης (πορταδέλες) είναι βαρέως τύπου, ρυθμιζόμενοι, για την άψογη λειτουργία της πόρτας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία των σχεδίων κ των χρωμάτων (ταμπλαδωτές, με μασίφ ξυλεία  ή κόντρα πλακέ θαλάσσης, καρφωτές από μασίφ ξυλεία  ή κόντρα πλακέ  θαλάσσης, με φεγγίτες, με τζάκι, με δυνατότητα παλαίωσης κτλ).

Εσωτερικές Ξύλινες Πόρτες

Οι πόρτες μπορεί να είναι δίφυλλες, ταμπλαδωτές, καρφωτές, με σταθερό τμήμα, με φεγγίτες, παραδοσιακές, με στοιχεία παλαιών αρχοντικών κατασκευών, με δυνατότητα σκαλίσματος κ παλαίωσης καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει ο πελάτης.
Εξωτερικές Πόρτες

Εξωτερικές Πόρτες

Οι εξωτερικές πόρτες είναι 3ων τύπων και οι τύποι αυτοί διακρίνονται με βάση το πάχος της πόρτας:

  • 1ος τύπος: 4,5 cm πάχος
  • 2ος τύπος : 6,8 cm πάχος (από πολυκολλητό κόντρα πλακέ θαλάσσης
  • 3ος τύπος: 6,8 cm πάχος (από τρικολλητή ξυλεία παντός είδους)

Αναλυτικά:

  • Ο πρώτος τύπος είναι ο πιο οικονομικός. Χρησιμοποιούνται 2 κλειδαριές ξεχωριστές. Οι μηχανισμοί στήριξης (πορταδέλες) είναι βιδωτοί ρυθμιζόμενοι. Στο κάτω μέρος της πόρτας τοποθετείται νεροσταλάκτης, ενώ στην κάσα τοποθετείτε λάστιχο για θερμομόνωση.
  • Ο δεύτερος τύπος κατασκευάζεται με 6,8 cm πάχος. Η ξυλεία που χρησιμοποιείται είναι πολυκολλητό κόντρα πλακέ θαλάσσης. Οι μηχανισμοί στήριξης (πορταδέλες) είναι βιδωτοί ρυθμιζόμενοι.. Πρόκειται για πόρτες ασφαλείας. Στο φύλο της πόρτας τοποθετούνται 2 λάστιχα, η κλειδαριά που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλείας πολλαπλών σημείων. Τοποθετούνται ειδικοί νεροσταλάκτες με ειδικό λάστιχο για πλήρη στεγανότητα.
  • Ο τρίτος τύπος κατασκευάζεται με 6,8 cm πάχος. Η ξυλεία που χρησιμοποιείται εδώ είναι τρικολλητή παντός είδους. Ο λόγος που προτείνουμε την τρικολλητή ξυλεία είναι η αποφυγή «πιτσικαρίσματος» (στράβωμα) του ξύλου. Πρόκειται για πόρτες ασφαλείας. Στο φύλο της πόρτας τοποθετούνται 2 λάστιχα, η κλειδαριά που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλείας πολλαπλών σημείων. Οι μηχανισμοί στήριξης της πόρτας είναι τρεις βαραίου τύπου και αντέχουν το διπλάσιο βάρος της πόρτας. Είναι ρυθμιζόμενοι κ οι πύροι στήριξης βρίσκονται μέσα σε ειδικό τεφλόν για να μην υπάρχουν «τριξίματα». Τοποθετούνται ειδικοί νεροσταλάκτες με ειδικό λάστιχο για πλήρη στεγανότητα.

Εξωτερικές Ξύλινες Πόρτες

Οι πόρτες μπορεί να είναι δίφυλλες, ταμπλαδωτές, καρφωτές, με σταθερό τμήμα, με φεγγίτες, παραδοσιακές, με στοιχεία παλαιών αρχοντικών κατασκευών, με δυνατότητα σκαλίσματος κ παλαίωσης καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει ο πελάτης.